Статті

Рекламне просування бренду в Україні. Розробка позиціонування бренду



Реклама бренду є самостійною сферою і реалізується, як правило, рекламним агентством. Однак іноді запуск бренду з відповідною рекламною підтримкою здійснюється студією, яка працює над створенням бренду. Даний підхід не тільки дозволяє заощаджувати ресурси на етапі, коли бренд вимагає значних вкладень, а прибутку ще не приносить, а може бути більш ефективним.

На етапі народження нового бренду студія є єдиною структурою, яка розуміє механізми розробки позиціонування бренду створеного ним бренду. Бренд-бук, який би роз'яснював усі моменти використання логотипу, слогану, фірмового стилю та інших елементів бренду, часто ще не створено через необхідність виконання реальних робіт з впровадження платформи бренду, і стороннє рекламне агентство не може отримати чіткого посібника до дії та навіть уявлення про новий бренд.

Крім того проведення стартової рекламної кампанії силами студії дозволяє отримати швидкий відгук і внести потрібні корективи. Іноді і сам Замовник, отримавши інформацію про поведінку покупців, змінює стратегію щодо позиціонування та ключових характеристик майбутнього бренду. У таких умовах запуск рекламної кампанії студією, а не рекламною агенцією дозволяє діяти більш ефективно та злагоджено, економити як матеріальні, так і тимчасові ресурси.


Замовити комплексне створення бренду в нашій студії
Ви можете за телефоном: +38 067 799-84-98
.


 

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або телефонуйте:
+38 067 799 84 98